Om trillinger, amning og morlivet

find babyudstyr paa babydims triple surprise

REKLAME – INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BABYDIMS.DK

Babyudstyr på tilbud

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg allerhelst køber brugt babyudstyr, ikke mindst af økonomiske grunde. Men en gang imellem er der også her brug for noget nyt, og især med trillingerne har jeg måtte sande at det nogle gange bare har været for tidskrævende at finde 3 af den samme ting brugt. 

Så er plan B jo selvfølgelig at finde babyudstyr på tilbud, hvilket jo også kan være ganske tidskrævende, med mindre du lige hopper ind på Babydims.dk og lader dem gøre arbejdet for dig.

Babydims.dk er en slags søgemaskine,  der samler babyprodukter fra en række forskellige forhandlere, så du kan søge på tværs af dem alle og sammenligne priser let og overskueligt. 

Jeg er selv lige blevet introduceret til siden, og synes den er vildt smart og overskuelig – og hurtig! Og så kan jeg altså ikke lade være at smile lidt over navnet – for det er jo lige præcis det babyudstyr er – en masse dimser. Og her er der altså mere end 33.000 dimser – lige fra graviditetstest til tumlelegetøj.

gaavogn babydims

En søgning på gåvogne til baby giver 181 resultater og der er både de helt budgetvenlige, klassikerne og de lækre og miljøvenlige mærker, som jeg altid leder efter.

Sortér på pris eller besparelse

Listen sorteres by default med den laveste pris først, men du kan også vælge at sortere på Størst besparelse enten i % eller kroner – Det er jo noget min revisorhjerne bliver glad for. 

Når du har fundet det du søgte, klikker du bare på “Til Butik” og du bliver ledt direkte over til webshoppen – det er da smart! 

 

Du skal dog være klar over at det ikke er alle butikker som er en del af Babydims.dk, men siden opstarten i april 2019 er indholdet på siden vokset kolossalt, og mon ikke det fortsætter.