Intro-Tillykke-I-skal-have-trillinger

Kig med på DR1

 Vi har længe gået med en lille hemmelighed, som inden længe slet ikke er så hemmelig mere. 

I lidt over et år er vi nemlig blevet fulgt af et kamera. Resultatet heraf er blevet til programserien “Tillykke, I skal have trillinger” hvor du i 6 afsnit kan kigge med indenfor hos os og to andre familier med trillinger.

 

Programserien vises på DR1 og premieren er den 22. august kl 21.

Tillykke I skal have trillinger 2019

Og hvorfor nu det?

Tja.. de spurgte pænt, og det lød til at kunne blive sjovt.

Mens jeg var gravid med trillingerne blev vi kontaktet af Pipeline Production, som ville lave en dokumentar om det at få trillinger, og de ville gerne have os til at være en af familierne i programserien. 

Martin og jeg var hurtigt enige om at det både kunne være interessant og sjovt at være med, og at det faktisk kunne være fedt at få lov til at vise hvordan man også kan gøre tingene – selvom man får trillinger. (På daværende tidspunkt havde vi allerede mødt en del do’s and don’ts når man får flerlinger, og vi var fast besluttet på at det skulle vi nok selv bestemme!)

Desuden var hele eventyret med at blive spontant gravid med trillinger og pludselig gå fra 3 til 6 børn alligevel så fjollet, så hvorfor ikke…

Vil du læse hvordan det var at finde ud af jeg var gravid med trillinger

 

 

Hvordan har det så været at være med?

Helt fra den allerførste prøvefilmning har det været en meget positiv og lærerig oplevelse. Man bliver stillet en masse spørgsmål, som kræver at der bliver stillet helt skarpt på både følelser og meninger. En opgave som indimellem har været ret krævende for mig, men som også har fået mig til at tænke dybere over tingene. Desuden har det også fået Martin og mig til at tale om nogle af de ting man nemt kommer til at tage for givet. (Så tak for det piger!)

Vi har med jævne mellemrum haft besøg af tre skønne  fotograf-piger, som har gjort et fantastisk stykke arbejde, trods nogle til tider stressede forældre og en hel flok interesserede unger. De kom utrolig hurtigt meget tæt på os og børnene, og der har været jubel og glæde når de er kørt ind på gårdspladsen.

Ud over det store rullende kamera blev vi udstyrer med et ‘confession cam’… Jeps, film dig selv og fortæl hvad du føler. Og det har vi gjort efter bedste evne, men hold nu op det var grænseoverskridende i starten! 

(For da slet ikke at tale om at se og høre sig selv efterfølgende)

Tillykke I skal have trillinger

Hvordan blev resultatet? 

Det er klart at når der bliver filmet i over et år, så ender det ud med rigtig meget materiale. Også langt mere end der er brug for, så virkelig meget klippes ned eller væk. 

Derfor er programmerne selvfølgelig ikke den hele og fuldkomne sandhed om vores familie.

Det er glimt der viser nogle af de situationer vi har været igennem det sidste år. 

(Hvis du kigger ind af mit køkkenvindue, ser du hvad der sker lige der, men ikke hvad der sker i stuen samtidig)

Og så er det naturligvis produktionsselskabets vinkling af os og det større billede der vises frem.

Når det så er sagt, så er vi begge rigtig glade for resultatet, og glæder os faktisk til at invitere jer indenfor.

For hele idéen med at deltage i sådan noget er jo netop at få lov til at vise vores måde at være trillingefamilie på.

Hvad sker der så på bloggen?

For at få mulighed for at uddybe hvad der sker i de 6 programmer, vil jeg umiddelbart efter hvert afsnit er vist DR1 udgive et indlæg her på bloggen. Her får du også mulighed for at kommentere på afsnittet.

Jeg skriver kun om det, der vedrører vores egen familie.

Se med på premiereaftenen den 22. August 2019 kl 21.00 På DR1

Du kan stadig nå at streame “Tillykke, I skal have trillinger” på DR.